Gratis water, koffie, thee en fruit

voor uw werknemers.. 

Niets is ons te gek,
alles past op ons bord!

Iedereen lekker aan 't werk!

Catering voor bedrijven

Ik zoek een cateraar voor mijn bedrijf
Wilt u graag uw bedrijfscatering uitbesteden? Company Cook kan u volledig ontzorgen. Wij bieden catering voor bedrijven met het complete pakket van A tot Z.  Samen met u bekijken we welk catering voor bedrijven concept het beste bij uw bedrijf past. U wordt volledig op maat bediend.

Als u nu bijvoorbeeld de bedrijfskantine medewerkers op de pay-roll heeft, dan nemen wij die verantwoordelijkheid gewoon over. De inkoop, het interieur, de administratie... alles komt dan in de vertrouwde handen van Company Cook.
Meer info? Neem contact op!

Ik wil overstappen met mijn bedrijfscateraar / catering voor bedrijven.
Bent u niet helemaal tevreden over uw huidige bedrijfscateraar? Dan kunnen wij u wellicht verder helpen. Company Cook kan u een passend aanbod doen waardoor u gaat besparen op uw cateringkosten.
Meer info? Neem contact op!

De voordelen:

  Meer dan 37 jaar ervaring in catering voor bedrijven
  Complete ontzorging voor u en uw personeel.
  Optimale prijs / kwaliteit verhouding
  Korte lijntjes en persoonlijk advies
Catering voor uw bedrijf speciaal op maat.

 

Offerte Aanvragen  Vraag Informatie Aan
Of mail ons via: info@companycook.nl

U kent dat gevoel wel. Dat gevoel dat u dadelijk even heerlijk mag gaan ontspannen. Dat gevoel dat u even 'de boel de boel mag laten'. Of dat gevoel dat u net heerlijk bijgetankt hebt en er weer vol concentratie en inzet tegenaan kunt. Vanuit Company Cook zorgen wij ervoor dat het u voortaan iedere dag zo zal vergaan.

De lunch en/of het diner wordt een heerlijke, gezonde en gevarieerde onderbreking van de werkdag. Het lijkt dan wel of de 'Company Cook' de hele dag voor u en uw medewerkers zorgt. Inderdaad. Dat is precies waar wij voor staan. Wij zorgen goed voor u en maken het werk extra leuk. Dag in, dag uit. Altijd weer verrassend. Altijd een moment om naar uit te kijken.

Company Cook: Dé specialist in catering voor bedrijven
Herman Mulder, Company Cook

Herman

Besparen op catering voor mijn bedrijf
Waar u ook voor gaat kiezen, er is altijd een exploitatiemodel denkbaar dat u op het lijf geschreven is. Neem daarom snel contact met ons op voor een verrassende afspraak. U zult binnen de kort mogelijke tijd ervaren dat het beter, lekkerder en gezonder kan. Die uitdaging nemen wij graag op voorhand aan. Daag ons gerust uit.

Veel gezochte termen zijn: catering voor bedrijven brabant, gelderland, bedrijven catering uden, bedrijfscatering eindhoven, oss, den bosch, bedrijfscatering utrecht

Pageshadow

Ook weten hoeveel u kunt besparen op uw catering? Contact