Gratis water, koffie, thee en fruit

voor uw werknemers.. 

Niets is ons te gek,
alles past op ons bord!

Iedereen lekker aan 't werk!

Bedrijven catering

Ik zoek naar nieuwe bedrijven catering
Wilt u graag uw bedrijven catering gaan uitbesteden? Wij van Company Cook kunnen u daarbij helpen. Wij staan bekend om onze complete ontzorging van bedrijven catering. Wij bieden bedrijven met het complete catering pakket van A tot Z.  Samen met u bekijken we welk concept het beste bij uw bedrijf past. U wordt volledig op maat bediend.

Heeft u nu bijvoorbeeld de bedrijfskantine medewerkers op de loonlijst? Wij kunnen de verantwoordelijkheid overnemen. De inkoop, het interieur, de administratie... alles komt dan in de vertrouwde handen van Company Cook.
Meer info? Neem contact op!

Ik wil overstappen met mijn bedrijven catering.
Bent u niet helemaal tevreden over uw huidige bedrijfscateraar? Dan kunnen wij u wellicht verder helpen. Company Cook kan u een passend aanbod doen waardoor u gaat besparen op uw bedrijven catering.
Meer info? Neem contact op!

De voordelen:

  Meer dan 37 jaar ervaring in bedrijven catering
  Complete ontzorging voor u en uw personeel m.b.t. bedrijven catering.
  Optimale prijs / kwaliteit verhouding
  Korte lijntjes en persoonlijk advies
Bedrijven catering speciaal op maat.

 

Offerte Aanvragen  Vraag Informatie AanOf mail ons via: info@companycook.nl

Wij helpen u graag verder met de bedrijven catering van uw bedrijf. Of het nu gaat om een compleet nieuw bedrijfsrestaurant of de overname van een huidig bedrijfsrestaurant. We bekijken graag met u de mogelijkheden waardoor u ook gaat besparen.

Neem contact op voor een verrassende afspraak.

Company Cook: Dé specialist in bedrijven catering
Herman Mulder, Company Cook

Herman

Besparen op bedrijven catering
Waar u ook voor gaat kiezen, er is altijd een exploitatiemodel denkbaar dat u op het lijf geschreven is. Neem daarom snel contact met ons op voor een verrassende afspraak. U zult binnen de kort mogelijke tijd ervaren dat het beter, lekkerder en gezonder kan. Die uitdaging nemen wij graag op voorhand aan. Daag ons gerust uit.

Veel gezochte termen zijn: bedrijven catering, catering voor bedrijven, bedrijven catering brabant, gelderland, limburg, den bosch bedrijvencatering uden, bedrijven catering, bedrijfscatering utrecht

Pageshadow

Ook weten hoeveel u kunt besparen op uw catering? Contact