Gratis water, koffie, thee en fruit

voor uw werknemers.. 

Niets is ons te gek,
alles past op ons bord!

Iedereen lekker aan 't werk!

Bedrijfscatering Utrecht

Ik zoek een bedrijfscateraar in de regio Utrecht
Is uw bedrijf gevestigd in de regio Utrecht en heeft u een bedrijfskantine die u graag wilt uitbesteden? Wij van Company Cook kunnen u verder helpen. Wij zijn dé specialist in het overnemen en opstarten van bedrijfscatering in de regio Utrecht. 

Company Cook kan uw bedrijfscatering in Utrecht volledig uit handen nemen. Complete ontzorging noemen we dat. We nemen bijvoorbeeld uw kantinemedewerkers over op onze pay-roll. Wij bieden het complete pakket van A tot Z.

We bekijken eerst graag met u wat uw wensen zijn. Ook inspireren we u graag met nieuwe mogelijkheden. Er wordt een passend aanbod gedaan waardoor u gaat besparen op uw huidige bedrijfscatering.

Utrecht is een provincie / stad waarin we al actief zijn.

Meer info? Neem contact op!

De voordelen:

 Meer dan 37 jaar ervaring in bedrijfscatering, ook in Utrecht.
 Complete ontzorging voor u en uw personeel.
 Optimale prijs / kwaliteit verhouding
 Korte lijntjes en persoonlijk advies
Bedrijfscatering voor uw bedrijf in Utrecht speciaal op maat.

 

Offerte Aanvragen  Vraag Informatie Aan

Of mail ons via: info@companycook.nl

Opzoek naar een bedrijfscateraar in de regio Utrecht? Neem dan contact op met Company Cook. Wij laten u graag zien waar u kunt besparen. Voor bedrijfscatering in de regio Utrecht moet u dus echt bij Company Cook zijn. Veel gezochte termen zijn: bedrijfscateraar Utrecht, Bedrijven catering Utrecht, Bedrijfscatering Eindhoven.

Wij helpen u graag verder en komen graag langs voor een passend aanbod. Neem daarom direct contact op. Wij vertellen u graag u hoe kunt besparen op uw bedrijfscatering in Utrecht.

Company Cook: Dé specialist in catering voor bedrijven
Herman Mulder, Company CookHerman

Besparen op bedrijfscatering voor mijn bedrijf in Utrecht
Waar u ook voor gaat kiezen, er is altijd een exploitatiemodel denkbaar dat u op het lijf geschreven is. Neem daarom snel contact met ons op voor een verrassende afspraak. U zult binnen de kort mogelijke tijd ervaren dat het beter, lekkerder en gezonder kan. Die uitdaging nemen wij graag op voorhand aan. Daag ons gerust uit.

Veel gezochte termen zijn: Bedrijfscatering Utrecht, Amersfoort Bedrijfscateraar , Woerden, Nieuwegein, Hilversum, Naarden Bussum, Zeist, Veenendaal, Houten

Pageshadow

Ook weten hoeveel u kunt besparen op uw catering? Contact