Gratis water, koffie, thee en fruit

voor uw werknemers.. 

Niets is ons te gek,
alles past op ons bord!

Iedereen lekker aan 't werk!

Bedrijfscatering Eindhoven

Ik zoek een bedrijfscateraar in Eindhoven
Zit u gevestigd in Eindhoven en wilt u graag uw bedrijfscatering uitbesteden? Company Cook kan uw bedrijfscatering in Eindhoven volledig ontzorgen. Wij bieden catering voor bedrijven met het complete pakket van A tot Z.  Samen met u bekijken we welk  concept het beste bij uw bedrijf past. U wordt volledig op maat bediend.

Heeft u eigen de bedrijfskantine medewerkers op de pay-roll, dan nemen wij die verantwoordelijkheid van u over. De inkoop, het interieur, de administratie... alles komt dan in de vertrouwde handen van Company Cook.
Meer info? Neem contact op!

Ik wil overstappen met mijn bedrijfscatering in de regio Eindhoven
Bent u niet helemaal tevreden over uw huidige bedrijfscateraar voor uw bedrijf in Eindhoven? Wij kunnen u wellicht verder van dienst zijn. Wij van Company Cook kunnen u een passend aanbod doen waardoor u gaat besparen op uw bedrijfscateringkosten.
Meer info? Neem contact op!

De voordelen:

  Meer dan 37 jaar ervaring in bedrijfscatering, ook in Eindhoven.
  Complete ontzorging voor u en uw personeel.
  Optimale prijs / kwaliteit verhouding
  Korte lijntjes en persoonlijk advies
Bedrijfscatering voor uw bedrijf in Eindhoven speciaal op maat.

 

Offerte Aanvragen  Vraag Informatie AanOf mail ons via: info@companycook.nl

Voor bedrijfscatering in de regio Eindhoven moet u echt bij Company Cook zijn. Veel gezochte termen zijn: bedrijfscateraar Eindhoven, catering Eindhoven, Bedrijven catering.

Wij helpen u graag verder en komen graag langs voor een passend aanbod. Neem daarom direct contact op. Wij vertellen u graag u hoe kunt besparen op uw bedrijfscatering in Eindhoven.

Company Cook: Dé specialist in catering voor bedrijven
Herman Mulder, Company CookHerman

Besparen op catering voor mijn bedrijf
Waar u ook voor gaat kiezen, er is altijd een exploitatiemodel denkbaar dat u op het lijf geschreven is. Neem daarom snel contact met ons op voor een verrassende afspraak. U zult binnen de kort mogelijke tijd ervaren dat het beter, lekkerder en gezonder kan. Die uitdaging nemen wij graag op voorhand aan. Daag ons gerust uit.

Veel gezochte termen zijn: bedrijfscatering eindhoven, helmond, veghel, nuenen, valkenswaard, veldhoven, geldrop, sint oedenrode

Pageshadow

Ook weten hoeveel u kunt besparen op uw catering? Contact